Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Taxa la traversarea graniței va fi achitată începînd cu anul viitor (VIDEO)

23 sep. 2013,, 16:58   Societate
15313 13
Foto: noi.md
Agenția Turismului a elaborat un proiect de lege potrivit căruia cetățenii Republicii Moldova care vor traversa granițele țării noastre vor trebui să achite așa-numita taxă de promovare, dar asta numai după ce documentul va fi votat în parlament, notează NOI.md.

Taxa va fi aplicată pentru turismul emițător și cel organizat. Legea acum este în încă în proces de lucru. „Informația potrivit căreia cetățenii moldoveni care trec hotarele țării noastre sînt deja taxați cu 10-20-30 de lei nu corespunde realității. Asupra proiectului se mai lucrează”, a menționat pentru NOI.md Nicolae Platon, directorul Agenției Turismului.

Potrivit directorului agenției, din taxele prevăzute de legea în cauză se va înființa un fond de dezvoltare a turismului. „Vom promova imaginea turistică a Republicii Moldova, vom organiza pe teritoriul țării noastre evenimente culturale pentru atragerea turiștilor străini”, a adăugat Platon.

Proiectul de lege urmează să fie prezentat parlamentului, iar în cazul în care va fi votat, legea va intra în vigoare pînă la sfîrșitul anului curent.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?