Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Premierul, în rol de căpitan și atacant într-un meci de fotbal

22 sep. 2013,, 09:00   Societate
3301 3
Foto : publika.md
Premierul Iurie Leancă va putea fi văzut astăzi într-o altă ipostază decît de obicei. Serviciul de presă al Executivului informează că demnitarul va juca fotbal într-un meci de caritate în calitate de căpitan și atacant al echipei Guvernului, transmite NOI.md.

Meciul de caritate va avea loc pe 22 septembrie pe stadionul Zimbru din capitală, cu începere de la ora 15:00. Adversarii Guvernului vor fi renumiți artiști autohtoni. Banii adunați urmează a fi donați lui Victoraș, un copil de 6 ani care are nevoie de 60 de mii de euro pentru a fi tratat de epidermoliză buloasă, cunoscută și ca „boala fluturelui”.

„Unele vise par imposibile, dar atunci cînd se adună mai mulți și împreună contribuie, ele devin realitate. Visul lui Victoraș este să fie sănătos”, declară Iurie Leancă, într-un spot în care îndeamnă oamenii să vină la meci.

După prima repriză va urma un concert, o tombolă cu premii, iar pe final - o licitație a tricoului ce va fi purtat de premier. Biletele de intrare la meci costă 30 de lei și sînt puse în vînzare la casele stadionului Zimbru.

Iată lista cu membrii Guvernului care vor juca, pe 22 septembrie, în acest meci de caritate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?