X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4078

În Spania este căutat cîștigătorul a 4,7 milioane € la loterie

18 sep. 2013,, 16:46   Societate
3200 0
Foto : itar-tass.com
Autoritățile orașului La Coruna sînt în căutarea persoanei care un an în urmă a cîștigat la loterie € 4,7 milioane, dar a lăsat întîmplător biletul cîștigător la biroul de loterie, a declarat ziarul local La Voz de Galicia.

Biletul a fost găsit pe tejgheaua biroului, situat într-unul dintre centrele comerciale ale orașului, de către administratorul acestuia. Din curiozitate acesta a verificat imediat biletul. Și cînd a aflat despre cîștig și a conștientizat premiul în bani, a contactat imediat organizatorul loteriei de stat și i-a transmis biletul. Pe parcursul anului nimeni nu a întrebat de biletul cîștigător.

Potrivit ziarului, în cazul în care cîștigătorul la loterie nu este de găsit timp de doi ani, cîștigul va reveni administratorului biroului de loterie.

Deocamdată nu se știe nimic despre cîștigător, cu excepția faptului că exact un an în urmă, a venit la biroul de loterie pentru a verifica cîștigul, dar din anumite motive a lăsat biletul cîștigător la birou.

Pentru a găsi zăpăcitul norocos informația despre biletul de loterie găsit va fi publicată în ziarul oficial al provinciei. Publicația nu va indica nici ziua, nici numărul biroului unde a fost uitat biletul, pentru a nu declanșa un val de adresări ale celor care vor încearcă să se dea drept proprietarul biletului de loterie. Deocamdată se cunosc numai numerele de pe bilet: 10, 17, 24, 37, 40 și 43, precum și data tragerii la sorți - 30 iunie 2012 .

Publicația a contactat administratorul biroului de loterie, care a găsit biletul cu un an în urmă. El s-a mirat de ceea ce se întîmplă, crezînd că proprietarul biletul a fost găsit demult. Și mai mult a fost uimit de faptul că toate €4,7 milioane i-ar putea reveni lui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?