X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

EURO 2024: "Furia Roja" a eliminat debutanta Georgia

30 iun. 23:54   Sport
2014 0

Visul frumos s-a terminat!

Echipa națională a Georgiei a fost eliminată de la Campionatului European în optimile de finală de reprezentativa Spaniei. Georgienii au condus ibericii, însă pînă la urmă au pierdut cu scorul de 1-4 în partida jucată la Koln.

Spania a dominat clar în primul sfert de oră al meciului, însă georgenii au fost cei care au deschis scorul. După un contraatac perfect, Le Normand a deviat mingea în propria poartă după o centrare a lui Otar Kakabadze. Ibericii au egalat aproape de finalul primei reprize prin Rodri. Golul a fost validat după ce arbitrul a consultat sistemul VAR, pentru că a fost poziție suspectă de ofsaid la Morata.

După pauză, georgienii nu au cedat și au fost incisivi, iar cea mai mare ocazie de a marca a avut-o vedeta Hvicea Kvarațhelia. Atacantul și-a încercat norocul cu un șut de la mijlocul terenului, observîndu-l pe portarul advers ieșit dintre buturi, dar balonul a trecut puțin pe lîngă poartă. Peste doar două minute, spaniolii au fost cei care au marcat. Fabian Ruiz a înscris cu capul după o centrare a puștiului Lamine Yamal.

Spania nu s-a oprit aici și a mai înscris de două ori. Mai întîi, Nico Williams a majorat scorul la 3-1 cu un șut superb, care l-a lăsat fără replică pe portarul Mamardașvaili. În minutul 83, Dani Olmo și-a trecut numele pe lista marcatorilor și astfel a stabilit scorul final. Spania va juca în sferturile de finală cu gazda turneului, Germania. Super meciul e programat în data de 5 iulie la Stuttgart.

1
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?