X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Echipa Moldovei la Cupa Davis, optimistă după înfrîngere

16 sep. 2013,, 10:30   Sport
2367 0
Foto : noi.md
Echipa Moldovei la Cupa Davis a pierdut ieri cu scorul de 2 la 3 meciul cu Portugalia. Astfel, țara noastră a ratat calificarea în prima grupă a zonei euro-africane.

În meciul care a decis soarta echipei noastre s-au întîlnit Maxim Dubarenco și Rui Machado. Portughezul s-a impus în trei seturi, scor 7-5, 6-1, 6-3.

Pe de altă parte, tot ieri, publicul a avut parte de un adevărat spectacol oferit de jucătorul Radu Albot. Tenismanul a reușit o victorie fantastică în fața celui mai bun jucător portughez Joao Souza. Deși Albot a pierdut primele două seturi ale meciului, a revenit fenomenal și s-a impus în următoarele două seturi cu 6-3 și 6-4. Pînă la urmă, jucătorul moldovean a cîștigat cu 11-9, egalînd astfel la doi scorul general în duelul moldo-portughez.

Cu toate acestea, Moldova a cedat în fața Portugaliei, care, printr-o mișcare de ultim moment, a reușit să surclaseze echipa noastră cu scorul general de 3-2. Astfel, portughezii vor evolua la anul în prima grupă a zonei euro-africane.

Deși echipa noastră a ratat calificarea, preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de tenis, Marina Tauber, a spus după meci că Moldova are potențial, iar jucătorii noștri au fost mai buni decît portughezii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?