X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Cea mai mare companie aeriană din lume vindea bilete cu $ 10

15 sep. 2013,, 11:58   Externe
7520 0
Foto: topnews.ru
Clienții companiei americane United Airlines au avut parte de o surpriză de proportii cînd au văzut că își pot comanda bilete gratuite, direct de pe site-ul operatorului de zbor, relatează CNN în pagina electronică.

Tarifele de călătorie către destinații precum Washington DC sau Minneapolis erau vîndute la prețuri între 0 și 10 dolari. Prețul biletelor pentru alte rute interne era de zero dolari, plus o taxă de 5 dolari.

Așa cum era de așteptat, vestea s-a răspîndit rapid pe internet, iar cumpărătorii s-au înghesuit să își procure biletele gratuite, înainte ca United Airlines să își dea seama de greșeală. Lucru care s-a întîmplat cu aproximativ un sfert de oră mai tîrziu, cînd compania și-a închis sistemul de rezervări online, raportînd că site-ul se află într-un proces de revizuire.

“Una dintre paginile site-ului nostru a conținut astăzi o eroare ce a făcut ca anumite tarife să fie afișate cu zero dolari. Am corectat această eroare”, au declarat reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Site-ul și-a reluat apoi activitatea în regim normal. Rămîne însă de văzut dacă operatorul își va onora biletele vîndute în urma erorii de sistem.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?