X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

UPDATE Explozie în centrul Chișinăului. Există victime (VIDEO)

20 mar. 2018,, 12:07   Capitala
29471 0

UPDATE (11:53) Poliția confirmă că în urma exploziei două persoane și-au pierdut viața. Inspectoratul General al Poliției anunță briefing de presă la ora 12:30.

UPDATE (11:46) Surse ale Deschide.MD spun că tragedia s-a produs în urma unei certe banale între doi clienți ai magazinului și vânzătoarea, care ar fi refuzat să le vândă acestora băuturi alcoolice. Cei doi ar fi amenințat-o pe femeie cu o grenadă.

Explozie într-un magazin alimentar din centrul Chișinăului.

Marketul se află la intersecția străzilor Alexei Mateevici și Armenească. Potrivit martorilor, două persoane au decedat, iar alte două sînt rănite. La fața locului s-au deplasat echipe ale poliției și serviciul Bomteh.

Imaginile video au fost făcute de un martor ocular. Acesta susține că la intrarea în magazin este o geantă cu imprimeu militar. Potrivit unor surse, explozia s-ar fi produs în urma detonării accidentale a unei grenade.

Magazinul se află în apropierea Cimitirului Armenesc. La fața locului se află și o ambulanță, iar locul a fost încercuit de forțele de ordine.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?