X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Procuror cu casă de milioane, într-un cartier de elită al capitalei (FOTO)

23 aug. 2013,, 11:15   Societate
18687 13
Foto : zgd.md
Procurorul pentru misiuni speciale din cadrul Procuraturii Generale, Eduard Harunjen locuiește într-o casă de milioane. Potrivit datelor de la ”Cadastru”, imobilul cu un etaj și jumătate are o suprafață totală de 66,4 m² și valorează 4,6 milioane de lei, transmite NOI.md.

Casa este situată pe strada Nichita Smochină dintr-un cartier de elită de la Telecentru. Locuința este acoperită cu ţiglă metalică, iar geamurile şi uşile sînt dotate cu termopane. ”Casa am construit-o timp de 13 ani. În 1995, am primit un apartament. În 2000, l-am vîndut. Cu acei bani şi cu banii de la nuntă mi-am construit casa”, a explicat Harunjen pentru ”Ziarul de Gardă”.

Cît privește declaraţia de venituri şi proprietăţi a procurorului Harunjen, aceasta n-a fost găsită pe site-ul CNI. O angajată de acolo a spus că sînt careva probleme tehnice la portalul declaraţiilor.

Eduard Harunjen și-a început activitatea profesională în 1992, cînd a fost numit anchetator interimar în Secția anchetă a Comisariatului de poliție a sectorului Centru din Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?