Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Prințesa Diana – victimă a unui omor la comandă?

19 aug. 2013,, 10:39   Externe
5566 1
Foto: totul.md
Reprezentanții poliției britanice au declarat că analizează o serie de noi informații cu privire la misteriosul deces al Prințesei Diana, care a murit, pe 31 august 1997, într-un accident de mașină în Paris, împreună cu iubitul său, Dodi Al Fayed.

Potrivit BBC, Scotland Yard a precizat că verifică relevanța și credibilitatea noilor informații și că nu este vorba despre "redeschiderea anchetei" cu privire la decesul Prințesei Diana și a omului de afaceri Dodi Al Fayed.

Mai multe publicații britanice au relatat că noile informații vizează o serie de acuzații potrivit cărora armata ar fi fost implicată în moartea Prințesei Diana și că informațiile au fost aduse la cunoștința poliției de către o sursă militară.

În replică, purtătorul de cuvînt al Poliției metropolitane a declarat că nu vor fi furnizate detalii despre sursa acestor informații, în timp ce reprezentanții Casei Regale au precizat că nu va exista o reacție oficială din partea monarhiei cu privire la acest subiect.

Nu în ultimul rînd, purtătorul de cuvînt al lui Mohamed Al Fayed, tatăl lui Dodi, a precizat că acesta este interesat de "concluzia la care va ajunge poliția că este convins că informațiile vor fi verificate cu mare atenție".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?