X 
Cutremure stiri: 506

Judecata a blocat conturile Primăriei oraşului Ceadîr-Lunga

17 aug. 2013,, 12:31   Societate
3001 0
Foto : realitatea.net
Primăria oraşului Ceadîr-Lunga anunţă căi-au fost blocate conturile printr-o decizie de judecată, iar din acest motiv,nu poate efectua operaţii financiare pentru a-şi onora angajamentele faţă de instituţiile publice. Potrivit site-ului oficial al oraşului, această situaţie s-a creat după ce judecătoria raională Ceadîr-Lunga a emis o hotărîre definitivă de recuperare a datoriilor pentru serviciile de alimentare cu apă şi canalizare.

Datoria totală a primăriei pentru apă şi canalizare constituie 274 325 lei. Pe data de 30 iulie, autorităţile orăşeneşti au expediat furnizorului de apă SA «Апэ-Термо» o scrisoare prin care solicită să fie stabilit un program de reeşalonare a datoriilor timp de două luni. Cu toate acestea, nu a fost găsit un compromis şi întreprinderea s-a adresat în instanţă. Ca urmare, pe data de 5 august a fost blocat contul primăriei, iar pe data de 7 august, în conformitate cu decizia instanţei, banii au fost în mod forţat extraşi în folosul SA «Апэ-Термо».

Potrivit autorităţilor orăşeneşti, din cauza situaţiei respective, unii lucrători ai instituţiilor preşcolare au rămas fără leafă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав