X 
Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Dorin Chirtoacă a accidentat o mașină de serviciu în străinătate (Foto)

17 aug. 2013,, 10:37   Societate
4307 3
Foto: publika.md
Primăria Chișinăului a confirmat că primarul Dorin Chirtoacă a accidentat o mașină de serviciu pe o autostradă din străinătate.

„Automobilul de serviciu se află la unul dintre service-urile auto din capitală pentru reparaţie. La sfîrşitul lunii iulie, primarul a efectuat o deplasare de serviciu în afara Republicii Moldova. Pe una din şosele, aflate în reparaţie, benzile de deplasare fiind îngustate pe o porţiune de drum, din cauza unui TIR, maşina a acroşat parapetul din partea stîngă. Drept urmare, a fost deformată aripa şi zgâriată parţial partea stângă a automobilului. De asemenea, a fost deteriorat farul", se menţionează în comunicatul de presă.

Solicitat de Publika TV, Dorin Chirtoacă a declarat că ceea ce s-a întîmplat nu a fost un accident rutier. "S-a întîmplat în Germania, în perioada 20-22 iulie, mergeam spre Bruxelles. Acela nu a fost accident, ci o situaţie în trafic", a menţionat edilul.

Întrebat dacă efectua o depăşire în acel moment, întrucît maşina s-a lovit de parapetul de pe partea stîngă, acesta a negat, explicînd: "Aşa se întîmplă cînd maşinile mari nu merg pe prima bandă, aşa cum ar trebui. Iar banda a doua, cea de pe stînga, era îngustată".

Este vorba despre maşina de serviciu a primarului Dorin Chirtoacă, de model Toyota Camry.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?