X 
Cutremure stiri: 506

Valentina Tesiolchina: Unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte din "industria frumuseţii" a fost lansat în Moldova

14 aug. 2013,, 17:12   Societate
5069 1
Foto: bezformata.ru
Unul dintre cele mai îndrăzneţe proiecte din "industria frumuseţii" a fost lansat în această vară în Moldova, susţine conducătoarea companiei Glarinal Service, Valentina Tesiolchina.

Miercuri, într-o conferinţă de presă la agenţia "Infotag", ea a spus că mărcile comerciale europene Londa şi Wella continuă să lucreze pe teritoriul Moldovei,dar sub conducerea noilor reprezentanţi ai companiei americane P&G (Procter & Gamble) Orbico.

"Am fost una dintre primele care am adus în Moldova produse de uz casnic ale companiei Londa, de care îşi amintesc încă bunicile noastre. Ulterior, în calitate de manager, am obţinut distribuţia de cosmetice profesionale (pentru profesioniştii din "businessul frumuseţii"). Acum 10 ani, compania Wella a fost răscumpărată de P&G, în urmă cu şase ani reprezentantului acesteia i-a fost transmis produsul-retail (preparate cosmetice pentru îngrijire la domiciliu), iar din 1 iulie – businessul profesional", a spus managera. Astfel, Orbico continuă să lucreze în cadrul brandului umbrelă Tessa, fiind noul partener al P&G.

"Aşa cum cultura companiei P&G se construieşte pe principii de onestitate şi încredere reciprocă, ghidîndu-mă de lozinca "Tu trebuie să ai nevoia de împărtăşire a informaţiei" ţin să-i informez pe partenerii şi colegii mei, pe conducătorii de saloane şi coaforii din Moldova despre marea repoziţionare corporativă cu restructurarea companiei noastre", a anunţat Tesiolchina.

"Aceasta înseamnă că noi continuăm activitatea în aceeaşi direcţie, în domeniul Beauty. Planificăm să îi unim pe reprezentanţii cunoscutelor mărci comerciale, ai şcolilor de instruire şi să contribuim la lansarea Moldovei la un nou nivel de KNOW HOW pe toate direcţiile "Industriei frumuseţii": coafură, make-up, pedichiură, cosmetologie la standarde mondiale", a subliniat managera.

Tesiolchina a dat asigurări că va continua să invite specialişti cu renume mondial pentru susţinerea de traininguri, ateliere, show-uri în cadrul activităţii companiei noi, a cărei înfiinţare a constituit condiţia principală a partenerilor noi, promiţînd să facă ca noua direcţie de activitate să reprezinte unul dintre cele mai interesante şi mai îndrăzneţe proiecte lansate vreodată în Moldova.

"Din 1 ianuarie, implementăm prestarea serviciilor de consultanţă pentru saloane Beauty de nivel începător şi depăşirea situaţiei de criză. Planificăm să coordonăm diferite categorii ale "industriei frumuseţii", atît saloane, cît şi şcoli. Chiar acum compania anunţă înscrierea la studii la Londra, la una dintre cele mai celebre şcoli, cu participarea ulterioară la proiectul nostru nou, grandios pe teritoriul Moldovei. Lozinca principală pe care o promovăm în Moldova pentru toţi clienţii şi partenerii Glarinal Service este: "Abordarea ştiinţifică a frumuseţii: mai puţine cuvinte – mai multe fapte", a declarat Tesiolchina.

"În perioada de activitate comună cu compania Wella, am desfăşurat multe acţiuni masive, de imagine, profesionale, care, sînt convinsă, au lăsat o amprentă profundă în sufletele coaforilor. Le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat mulţi ani", a spus la final Valentina Tesiolchina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente ael EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova es refera al problema privind caracterul suveran si independent al statului moldovenese?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав