X 
Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Şapte mijloace de transport, depistate cu acte contrafăcute

6 aug. 2013,, 10:58   Societate
4667 0
Foto: border.gov.md
În decursul a 72 de ore, angajaţii Poliţiei de Frontieră au întrerupt călătoria la şapte şoferi care intenţionau să treacă frontiera, în manieră ilegală, prezentînd la control documente false sau apelînd la reutilarea maşinilor fără autorizaţia de rigoare.

Patru microbuze, de model Mercedes, au fost reţinute la intrare în ţară, în punctul de trecere Ocniţa - Sochireni. În actele prezentate pentru mijloacele de transport, poliţiştii de frontieră au observat că un număr de locuri pentru pasageri, amenajate adiţional, nu erau indicate. În cadrul cercetărilor iniţiate, conducătorii autovehiculelor au recunoscut că au încălcat legea, explicînd abaterea drept modalitate de a-şi mări veniturile.

Alte două autoturisme, mărcile BMW 525 şi CITROEN, precum şi un camion de model MAN, au fost reţinute în punctele de trecere Ceadîr-Lunga-2, Giurgiuleşti-Galaţi şi Tudora. Şoferii unităţilor de transport au prezentat în cadrul controlului de frontieră acte contrafăcute - un certificat de înmatriculare, o procură şi o asigurare obligatorie Carte Verde. La moment, ofiţerii Poliţiei de Frontieră efectuează cercetări amănunţite asupra cazurilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?