X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Chirtoacă dezvăluie numele celui căruia îi aparține ”proiectul Chirtoacă”

1 aug. 2013,, 10:56   Societate
4206 3
Foto: infoprut.ro
Primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, declară că nu vede oportună venirea să în fruntea Partidului Liberal, în condițiile în care ”proiectul Chirtoacă” aparține actualului lider al PL, Mihai Ghimpu. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Radio ”Europa Liberă”.

„Nu poate fi vorba despre o schimbare de lider. Nu este corect. Preşedintele partidului, domnul Ghimpu, a propus expresia „Un singur stat, un singur rege, o singură lege”. De la dumnealui am auzit-o prima dată. Dînsul merită recunoaştere, şi nu hulire. Şi în niciun caz nu poate fi vorba să fie în vreun fel întoarse lucrurile într-un mod murdar, aşa cum au încercat trădătorii din Partidul Liberal”, a subliniat Dorin Chirtoacă.

Totodată, edilul a ținut să precizeze că ”de fapt, proiectul „Dorin Chirtoacă pentru Primăria Chişinău” îi aparţine domnului Ghimpu, proiectul „Alianţa pentru Integrare Europeană” îi aparţine domnului Ghimpu, garanţia faptului că Republica Moldova va merge spre Europa tot domniei sale îi aparţine. Personal îmi doresc să-mi continui activitatea la primărie, să facem mai multe proiecte pentru oraş”.

Amintim că în aprilie curent, un grup de deputați membri ai PL și-au manifestat public nemulțumirea față de actualul lider al partidului, Mihai Ghimpu, solicitînd ca în fruntea PL-ului să vină vicepreședintele liberalilor, Dorin Chirtoacă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?