X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Melodii cîntate în duet de Michael Jackson şi Freddie Mercury, lansate în toamnă (VIDEO)

30 iul. 2013,, 18:00   Showbiz
3535 0
Foto: mediafax.ro
Mai multe melodii interpretate în duet de Michael Jackson şi Freddie Mercury, care au fost înregistrate în 1983, vor fi lansate în toamna acestui an.

Brian May şi Roger Taylor, foştii colegi de trupă ai lui Freddy Mercury, au dezvăluit că duetele vor fi lansate în această toamnă. Potrivit celor doi, aceste melodii trebuie "neapărat ascultate" informează huffingtonpost.co.uk.

Chiar dacă piesele au fost înregistrate cu decenii în urmă, ele nu au fost niciodată lansate. May şi Taylor nu au precizat despre cîte melodii este vorba sau dacă acestea vor face parte dintr-un album.

Pe de altă parte, într-un documentar despre viaţa şi cariera fostului solist al trupei Queen, care a fost difuzat anul trecut de radiodifuzorul britanic BBC, a fost prezentat un duet inedit Michael Jackson - Freddie Mercury. Piesa interpretată de cei doi se intitulează "There Must Be More To Life Than This" şi a fost inclusă în documentarul "The Great Pretender".

Michael Jackson, supranumit "regele muzicii pop", celebru pentru hituri precum "Thriller", "Billie Jean", "Beat It", "Bad", "Man in the Mirror", "Dirty Diana" şi "Black or White", a murit pe 25 iunie 2009, într-o perioadă de repetiţii intense pentru "This Is It Tour", turneul său de adio, în timpul căruia urma să susţină, începînd din iulie 2009, 50 de concerte la O2 Arena din Londra. Starul american a fost recompensat de-a lungul unei cariere de excepţie cu 13 premii Grammy, iar albumele şi piesele sale s-au vîndut în peste 750 de milioane de copii pe plan mondial.

Michael Jackson a murit la vîrsta de 50 de ani, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale şi pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Trupa Queen a lansat 15 albume pînă la destrămarea sa, în 1991, după decesul lui Freddie Mercury, din cauza maladiei SIDA. Artistul a murit la 45 de ani, pe 24 noiembrie 1991, la o zi după ce a anunţat în mod public că este bolnav de SIDA.

Piese ca "Bohemian Rhapsody" şi "Don't Stop Me Now", compuse de Mercury, au intrat în panteonul rockului şi o nouă generaţie de artişti, printre care Lady Gaga, Robbie Williams, Foo Fighters şi Muse, revendică influenţa trupei Queen.

Concertele în care Mercury cînta "We Are The Champions", "Killer Queen", "Crazy Little Thing Called Love" sînt considerate momente antologice, iar "We Will Rock You", comedia muzicală lansată în 2002 pe baza hiturilor trupei, a fost pusă în scenă în lumea întreagă şi se joacă încă în teatrele londoneze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?