X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Pactul lui Hitler cu Diavolul, un document autentic și inexplicabil

28 iul. 2013,, 10:17   Ştiinţă şi IT
93269 22
Foto: ziarulevenimentul.ro
Un document unic circula printre specialiștii care studiază misterele fantasticei ascensiuni a lui Adolf Hiter, inexplicabilă din mai toate punctele de vedere.

Documentul, datat 30 aprilie 1932, are pretenția de act autentic, a rezistat ca atare la mai multe expertize tehnice și reprezintă un pact pe care Hitler l-ar fi făcut cu însuși diavolul.

Scris cu caractere gotice, așa cum se mai obișnuia în Germania acelor ani, documentul este semnat cu sînge, iar expertiza n-a infirmat nici vechimea sîngelui, nici faptul că i-a aparținut fostului Fuhrer.

Reluînd formula alegorică din Faust de Goethe, Hitler se angaja prin document să predea în mîinile Satanei sufletul său în termen de fix 13 ani. În schimb Satana, folosind procedee paranormale, urma să-i asigure lui Hitler puteri nelimitate, cu condiția ca ele să fie folosite în scopuri malefice.

Dr. Greta Layber, specializată în descifrarea tenebrelor celui de al treilea Reich, susține că a verificat autenticitatea documentului din mai multe puncte de vedere și că aceasta se confirmă.

Dacă documentul este într-adevar autentic și dacă acceptăm existența unor fenomene paranormale a căror explicație ar fi inutil s-o căutăm, atunci el explică ciudata evoluție fulminantă a unui om mediocru din toate punctele de vedere, care totuși a reușit să devină stăpînul Germaniei.

Într-adevăr, ascensiunea lui începe în 1932, anul semnării documentului, şi multi ani în șir nimic nu-i poate sta în cale. Numeroase atentate puse la cale împotriva lui au clacat toate fără excepție, Hitler atrăgînd atenția de fiecare dată că el este protejat de Pronia Cerească.

Vîrful acestor atentate l-a constituit fără îndoială cel din 20 iulie 1944, cînd un colonel din anturajul imediat al Fuhrerului a organizat în amănunt preluarea puterii, după care a plasat servieta sa cu acte, care de fapt conținea o bombă cu putere mare de detonare, chiar lîngă picioarele lui Hitler, după care a plecat "să dea un telefon urgent" (motiv ca să părăsească locul).

În următoarele cîteva clipe, cu totul întîmplător, unui ofițer i s-a părut că servieta îl deranjează pe Fuhrer și a mutat-o în cealaltă parte a piciorului de stejar masiv al mesei. Explozia s-a produs la o jumătate de metru de Hitler, au fost mulți morți și răniți, dar el personal a scăpat aproape nevătămat, apărat de placa de stejar.

Între timp, colonelul atentator a anunțat la Berlin reușita exploziei, iar cei de acolo au acționat pentru preluarea puterii. Mai multe ore în șir a fost derută totală între cei care preluau și cei care aflaseră că Hitler a supraviețuit.

La 30 aprilie 1945, cînd se împlineau fix 13 ani de la data "pactului", Hitler se sinucidea în bunkerul său, ca și cum ar ști că de atunci încolo, nu-l mai apără "Pronia".

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?