Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4022

Formă de publicitate super-eficientă pentru bărbați: pe coapsele femeilor (FOTO)

27 iul. 2013,, 12:51   Showbiz
5941 1
Foto: topnews.ru
Agenția AbsolutTerritory PR răsplătește generos tinerele japoneze, care sînt dispuse să se plimbe prin oraș în fuste scurte și cu tatuaje temporare publicitare pe coapse.

"Este locul perfect pentru publicitate, deoarece bărbații frecvent își îndreaptă privirea într-acolo, iar femeile nu sînt împotrivă să le etaleze", - a declarat șeful agenției Hidenori Atsumi pentru The Guardian.

Apropo, acest loc pe coapse, unde agenții de publicitate propun să fie amplasate anunțurile se traduce din japoneză ca "teritoriu absolut" și este un fel de fetiș. De unde și denumirea agenției „Teritoriul absolut”, explică Newsru.com.

Candidatele pentru rolul de panou de publicitate, sînt, de obicei, participante active în rețelele sociale, au nu mai puțin de 20 de prieteni și sînt întotdeauna dispuse să fie fotografiate cu tatuajele lor de publicitate și să posteze imaginile pe Internet. Aceste imagini apar și pe pagina agenției de publicitate pe Facebook.

De serviciile acestei agenții s-a folosit și trupa Green Day pentru a promova noul său album, precum și creatorii filmului "Ted".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?