X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Captură record de arme a oamenilor legii

2 noi. 2017,, 13:01   Societate
2325 0

În nouă luni, poliţia a ridicat circa 2 mii de arme, dintre care 112 erau deținute ilega. , notează NOI.md.

Astfel, poliția continuă acțiunile de control şi supraveghere privind circulaţia armelor individuale din posesia persoanelor fizice şi juridice, prevenirea incidentelor cu arme, depistarea şi ridicarea armelor păstrate ilegal sau fără documente de provenienţă.

În perioada de referinţă, de asemenea, au fost înregistrate 106 infracţiuni, comise cu aplicarea sau folosirea armelor de foc, dintre care 3 omoruri, 2 vătămări intenționate grave, 4 infracţiuni de determinare la sinucidere și 3 huliganismeîn traficul rutier. Poliția a fost sesizată cu privire la 250 incidente săvîrșite cu aplicarea armei, dintre care în 139 cazuri, armele erau deţinute ilegal sau erau de tip pneumatic.

Oamenii legii atenționează, că pentru admiterea sau comiterea cu vinovăţie a unui incident sau infracţiune cu armă, riscaţi o sancţiune contravenţională sau penală, retragerea şi anularea permisului de armă, suspendarea dreptul de deţinere sau de port şi de folosire a armei, precum şi limitarea dreptului de proprietate prin interdicţia de posesie a armelor pe un termen de 5 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?