X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Enotul dansator, devenit „vedetă” a unei Grădini Zoologice din Ucraina (VIDEO)

31 oct. 2017,, 02:30   Externe
14681 0

La Grădina Zoologică din Luţk, regiunea Volîni a Ucrainei, locuiește un enot, caruia îi place să danseze hip-hop.

O vizitatoare a Grădinii Zoologice din Luţk a filmat, cum dansează enotul în ritm hip-hop. Despre acest lucru a scris pe pagina sa de pe reţelele de socializare Grădina Zoologică din Luţk, publicînd filmuleţul video.

„Autoarea filmuleţului este o vizitatoare de-a noastră foarte tînără. Încărcați-vă pozitiv, așa cum am procedat și noi după vizionarea acestuia”, este menţionat în comentariul la video.

Anterior, a fost comunicat că pe Internet devine foarte popular un video cu un enot educat. Videoclipul, care a fost publicat pe rețelele de socializare de către unul dintre utilizatori, a fost vizionat de circa 85 de mii de oameni.


Din filmuleţ se vede, cum un bărbat ridică capacul trapei și de acolo apare un enot. La început animalul o ia la fugă. Dar peste puţin timp gîndindu-se hotărăște să nu-și piardă adăpostul sigur şi imediat se întoarce înapoi.

În acest moment bărbatul a închis din nou capacul trapei. Fără a sta mult pe gînduri, enotul deschide cu ușurință trapa și intră în canalizație, iar cîteva secunde mai tîrziu închide complet capacul din interior.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?