Un recidivist anunţat în urmărire penală, încătușat într-un parc (VIDEO)

Un recidivist anunţat în urmărire penală, încătușat într-un parc (VIDEO)

Polițiștii au localizat şi încătuşat un individ în vîrstă de 41 de ani, originar din raionul Străşeni, care era căutat pentru că ar fi  maltratat cu bestialitate un amic de pahar, după ce ar fi servit băuturi alcoolice la domiciliul victimei, notează NOI.md.

Ulterior, din cauza leziunilor corporale grave provocate, bărbatul de 42 de ani a decedat, iar făptaşul a fugit într-o direcţie necunoscută.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bănuitul ar fi fost implicat şi într-un caz de furt în timp ce se deplasa cu un maxi-taxi de pe ruta 116. Potrivit victimei, care s-a dovedit a fi o femeie de 37 de ani, individul i-ar fi sustras telefonul mobil din buzunar în valoare de 2000 de lei. De asemenea, individul era căutat de către poliţiştii sectorului Centru, pentru păstrare ilegală de substanţe narcotice.

Actualmente individul este cercetat penal în stare de arest, pentru vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, care a provocat decesul victimei. Conform legislaţiei în vigoare, el riscă o pedeapsă cu privarea de libertate pe un termen de la 12 ani pînă la 15 ani.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load