X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Calul "Koroli", care a participat din partea Moldovei la cursa pentru premiul preşedintelui F.Ruse, a luat locul IV

3 iul. 2013,, 12:39   Sport
2927 1
Foto : kohuku.ru
În cadrul celei de-a 10-a competiţii la cursele de cai pentru premiul preşedintelui Federației Ruse, care s-a desfăşurat pe hipodromul central din Moscova, din partea Republicii Moldova la curse a participat calul "Koroli" al clubului "Barsuc" (Барсук), din regiunea Kuban a Rusiei.

Potrivit Agenţiei "Infotag", calul a obţinut locul IV şi a cîştigat un premiu de 700 de mii de ruble ruseşti.

În total pentru participarea la curse au fost selectaţi 106 cai din Armenia, Kazahstan, Belarus, Moldova, Abhazia, Osetia de Sud şi 11 regiuni ale Federaţiei Ruse.

La solicitarea Agenţiei "Infotag" de a oferi detalii despre acest eveniment, factorii responsabili din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului nu au putut oferi informaţii, precizînd că nu cunosc nimic despre acest eveniment.

Directorul fermei de cai "At Prolin" din Ceadîr-Lunga, Constantin Cheleş a confirmat rezultatele competiţiei, însă a remarcat că armăsarul "Koroli" n-are nicio legătură cu Moldova şi nici nu a fost crescut aici. "Pur şi simplu în acest an, calul a participat pentru Moldova şi asta-i tot ce-l leagă de ţara noastră", a adăugat Cheleş.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?