X 
Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Valentin Boghean: Voi cere bani pentru aparițiile mele în media (VIDEO)

29 iun. 2013,, 14:43   Showbiz
5363 0
Foto: noi.md
Cantautorul Valentin Boghean a acordat un interviu pentru site-ul NOI.md, în care a vorbit despre artă, creație și statutul artistului în Republica Moldova. Interpretul s-a referit la mai multe aspecte ce țin de viața cîntăreților moldoveni, în special, a vorbit despre cultură și promovarea artiștilor pe piața media. Deși nu face parte din Uniunea Interpreților Profesioniști, care a cerut recent ca produsul autohton să fie difuzat în proporție de cel puțin 30%, Valentin Boghean spune că este întru totul de acord cu cererea acestora. ”Stăm foarte prost la capitolul promovarea artiștilor. Vina nu e în artiștii americani sau ruși care vin să cînte aici, ci în stat. Ministerul Culturii ar trebuie măcar să cunoască artiștii noștri din Moldova. El e cel mai vinovat de situația în care s-a pomenit cultura țării”.

Mai mult, artistul spune că își va retrage piesele, dacă se va insista pe nedifuzarea produsului autohton, iar pentru aparițiile sale, va cere bani, pentru că așa e firesc. ”În România, de exemplu, orice interviu e plătit cu cel puțin 100 de euro”, spune artistul.

Întrebat dacă nu se gîndește să plece din țară, Valentin a zîmbit și a spus că se simte bine atunci cînd face ceea pentru ce a fost hărăzit: să cînte. ”Atunci cînd îți urmezi vocația, te simți împlinit. Am trei principii după care mă conduc în viață: Credința, Dragostea și Oamenii”.

Vezi mai jos un interviu mai amplu cu Valentin Boghean.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?