X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4020

Linie clandestină de contrafacere a băuturilor alcoolice, depistată în sectorul Ciocana

28 iun. 2013,, 10:36   Societate
2463 1
Foto: blog.i.ua
Poliţia a descoperit în sectorul Ciocana al capitalei un depozit clandestin de contrafacere a băuturilor alcoolice în cantităţi mari. Proprietarul depozitului s-a dovedit a fi un bărbat în vîrstă de 45 ani, care avea tot necesarul pentru a îmbutelia sticlele cu coniac şi vin.

Producţia era păstrată în condiţii antisanitare. Poliţiştii au depistat nouă cisterne în care erau păstrate băuturile, timbre de acciz cu semne evidente de falsificare, etichete şi accesorii în asortiment, aparate de îmbuteliere a sticlelor precum şi sticle din plastic a cîte 1,5 litri, pregătite pentru îmbuteliere, în număr de peste 1 000 de bucăţi.

Bărbatul nu a prezentat poliţiştilor nici un act sau certificat ce i-ar permite desfăşurarea activităţii. Potrivit informaţiilor preliminare, el transporta sticlele cu băuturi pe timp de noapte în raionul Ungheni, unde le încărca în trenul ce se deplasa spre oraşul Moscova. Pe marginea acestui caz a fost iniţiată o cauză penală, "afaceristul" riscă să stea în următorii cinci ani după gratii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?