X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4055

Nepotul Allei Pugaciova s-a căsătorit în secret la Kiev (FOTO)

20 iun. 2013,, 11:15   Showbiz
23723 0
Foto: segodnya.ua
Cînd Nikita Presnyakov de 22 de ani, în costum negru și cămașă albă cu papillon, împreună cu iubita lui de 21 de ani, Aida Kalieva, într-o rochie de mireasă cu trenă lungă gen sirenă și o diademă cu cristale Swarovski pe cap au ieșit dintr-un automobil de lux lîngă un restaurant în afară Kievului, vizitatorii întîmplători au rămas fără grai. "Acesta este nepotul lui Pugaciova? Dumnezeul meu, înseamnă că vor veni acum mama și bunica cu Maxim Galkin ", - șușoteau trecătorii.

La intrare mirii erau așteptați de oaspeți. "Ei bine, pur și simplu nu intrați în sală! Amar!", - a strigat nănașul, deschizînd o sticlă de șampanie. Tinerii însurăței s-au contopit într-un sarut pasional și nu-i mai observau pe ceilalți. "Te voi iubi toată viața mea", - i-a șoptit Nikita Aidei, ajustîndu-i pe deget inelul de logodnă din aur alb. Strîngînd în mîini buchetul miresei, tînăra a izbucnit în plîns. "Vă dorim o viață lungă, fericire și o mulțime de copii," – au strigat în cor oaspeții și i-au acoperit pe tinerii însurăței cu petale de trandafiri roșii, iar copiii au început să danseze.

Apoi, brusc din tufișuri s-a auzit: "Băieți, totul este bine, dar mai este nevoie de o dublă". Totul părea atît de credibil, încît abia în acest moment trecătorii și personalul restaurantului și-au dat seama că nunta – reprezintă doar filmările pentru pelicula "Cazul îngerului" (va fi lansat în luna ianuarie a anului viitor), în care Aida și Nikita interpretează un cuplu de îndrăgostiți.

Apropo, pentru ca procesul de filmare să nu devină cunoscut publicului larg și nimeni să nu poată fotografia cuplul chiar și cu un telefon mobil, a fost angajat un regiment de bodyguarzi: băieții curajoși verificau camerele de luat vederi și ștergeau fără milă imaginile. Se zvonește că nici mama lui Nikita, Kristina Orbakaite și nici bunica, Alla Pugacheva nu au auzit nimic de nunta cinematografică și au aflat despre aceasta doar atunci cînd Nikita le-a arătat fotografiile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?