Transnistria stiri: 1451
Preşedintele stiri: 4081

Naşterea "copilului regal" va impulsiona creşterea economiei Marii Britanii.

20 iun. 2013,, 09:19   Externe
2458 0
Foto : ntv.ru
Familia regală britanică a lansat o serie de produse speciale pentru bebeluşi ce marchează naşterea în iulie a copilului prinţului William şi al soţiei sale Kate, relatează Reuters.

Botoşeii sau pijamalele care imită modelul uniformelor gărzilor regale sînt disponibile în magazinele Royal Collection Trust, care utilizează profiturile obţinute pentru întreţinerea palatelor regale.

În acest context, specialiştii apreciază că naşterea „copilului regal” ar putea da un impuls de peste 240 de milioane de lire sterline (aproximativ 380 de milioane de dolari) economiei britanice.

„Aceasta este o veste bună şi nu există minusuri”, a explicat Joshua Bamfield, directorul Centre for Retail Research (CRR). „Odată cu naşterea copilului regal în luna iulie, oamenii vor avea timp să se implice şi aceasta înseamnă cheltuieli suplimentare. Există un interes semnificativ şi pentru Atlantic, aşa că ne aşteptăm la vînzări bune de suveniruri”, a adăugat acesta.

Potrivit lui Bamfield, pentru a sărbători venirea pe lume a fiului sau a fiicei lui William şi Kate, 4,8 milioane de persoane vor cheltui 62 de milioane de lire sterline pentru băuturi alcoolice. În plus, alte 156 de milioane de lire sterline vor fi plătite în schimbul obiectelor diverse, precum porţelanuri, jucării, cărţii sau DVD-uri.

Pe lîngă toate acestea, vînzarea produselor pentru bebeluşi va cunoaşte o creştere semnificativă, pe măsură ce noii părinţi vor încerca să copieze „moda” lansată de viitorul mornarh.

De altfel, „Efectul Kate” este deja cunoscut, în condiţiile în care tinerele din întreaga lume încearcă să copieze stilul vestimentar al Ducesei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?