Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4065

Acuzații dure la adresa lui Recean și Ceban: Erau în stare de ebrietate în timpul accidentului

14 iun. 2013,, 10:36   Politică
4729 2
Foto: gardianul.md
Şeful fracţiunii Partidului Liberal, Valeriu Muntean, susţine că ministrul Afacerilor Interne, Dorin Recean, care a fost implicat într-un accident rutier, era în stare de ebrietate în acel moment. În cadrul ședinței Parlamentului, Valeriu Munteanu a anunţat că PL a înregistrat un proiect de lege privind crearea unei comisii privind elucidarea incidentului respectiv.

“Maşina îi aparţine viceministrului și bănuiesc că la volan era Ceban criță, iar apoi s-au schimbat cu Recean. Dacă considerați că era din cauza gropii, atunci creăm o comisie și vedem”, a spus liderul PL, Mihai Ghimpu.

În același timp, liderul PCRM, Vladimir Voronin, a susținut propunerea liberalilor privind crearea comisiei, specificînd că nu înţelege cum ministrul şi viceministrul se aflau în aceeași maşină.

"Ce căuta ministrul de interne cu viceministrul într-un automobil, împreună şi încă la volan, fără şofer? Ce afaceri aveau ei în Rezina? Propunerea lui Muntean e corectă. Nu au reuşit să vină la guvernare şi deja aiuresc în toate părţile", a spus preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

Pînă la urmă, deputații nu au susținut propunerea privind crearea comisiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?