X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4055

Ghimpu în Parlament: „Bonjur maman” sau ”je vous aime” ştiu și eu să spun

13 iun. 2013,, 14:23   Politică
3781 4
Foto: noi.md
Liderul Partidului Liberal Mihai Ghimpu a incitat spiritele astăzi în Parlament. Nemulțumit de inițiativa liberalilor reformatori de a o înlocui pe Corina Fusu la Comitetul Parlamentar de Cooperare R. Moldova - UE, unde deţine funcţia de copreşedinte cu Ion Hadârcă, acesta a dat frîu liber emoțiilor.

”Cu toate că fracțiunea noastră este în afara actului guvernării, suntem în drept să avem reprezentanți în delegații și membri în toate comisiile. Ce să facă Hadîrcă acolo? Trebuie să cunoști limba franceză ca să fii copreședinte al Comitetului. Dumneata ce să bîngui acolo? „Bonjur maman” sau ”je vous aime” ştiu și eu să spun. Corina Fusu s-a pregătit deja pentru ședința care va avea loc peste citeva zile. Ce va jucați de-a țurca? Mă impuneți să fac demersuri la Consiliul Europei și Curtea Europeană. Ăsta este grupul Filat și nu grupul Hadîrcă. Bodrug îi cardinalul, stă acolo în umbră parca e Napoleon”, a declarat Mihai Ghimpu.

De asemenea, acesta a ținut să le spună liberal – democraților că va veni ziua cînd probleme similare vor descinde și PLDM – ul. ”Sînt încălcate normele europene pentru ca așa a vrut Vlad Filat. Mîine, poimîine o să vină o astfel de cîrtiță și o să rupă și în partidul vostru", a precizat Ghimpu

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?