Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Gamrețchi a fost suspendat din funcție: Cum a primit noutatea

5 iul. 2017,, 19:07   Capitala
4060 1

Igor Gamrețchi este suspendat din funcția de şef al Direcţiei transport public şi căi de comunicație, începând de astăzi, 5 iulie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al Primăriei Chișinău.

Potrivit unei dispoziții a primarului Dorin Chirtoacă, raporturile de serviciu ale lui Igor Gamrețchi sunt suspendate în legătură cu cercetarea acestuia în cadrul unui dosar penal, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive.

Igor Gamrețchi a declarant pentru portalul Realitatea.md că încă nu a făcut cunoștință cu actul, dar îl consideră un abuz. Urmează să se consulte cu avocații și va decide cum procedează mai departe.

Igor Gamrețchi va compărea pe banca acuzaților în cauza penală în care este învinuit de trafic de influență la selectarea companiilor care urmau să asigure amenajarea parcărilor cu plată în capitală. Procurorii au transmis dosarul în judecată. Inculpatul este cercetat în stare de arest la domiciliu, iar dacă vina lui va fi demonstrată riscă amendă în mărime de la 3000 la 4000 unități convenționale sau închisoare până la 6 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?