X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Șevciuk solicită scuze de la MAI

5 iul. 2017,, 15:00   Politică
5797 3

Fostul preşedinte al Transnistriei Evgheni Şevciuk, care se ascunde în Moldova de autorităţile de la Tiraspol, solicită scuze din partea așa-zisului minister de interne al regiunii pentru percheziţiile efectuate în casa părinţilor lui.

El a scris pe pagina sa de Facebook că a cumpărat casa din satul Stroieşti înainte de a deveni preşedinte.

„După ce au fost efectuate percheziţii la mine acasă, la părinţi şi la soacră, în casa din satul Stroieşti, după cum se ştia, nu au fost găsite nici «diamante», nici «milioane», pentru că acestea nu există".

Şevciuk susţine că organele de drept "au fotografiat în cadrul percheziţiilor obiecte care nu i-au aparţinut niciodată, de exemplu, teritoriul restaurantului amplasat alături, casa vecinilor şi alte teritorii aferente". Potrivit lui, casa din Stroieşti, pe care o numeşte vilă, a fost procurată în anul 2003, "adică cu mult înainte de preşedinţie, după ce a plecat de la o structură comercială" (Şevciuk a activat în cadrul unei bănci private - "I.").

Fostul lider transnistrean afirmă că "majoritatea transnistrenilor ştiu despre gruparea mafiotă de la conducerea RMN, care foloseşte organele de drept în scopuri personale".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?