Produse cosmetice contrafăcute vîndute la Piața Centrală (VIDEO)

Produse cosmetice contrafăcute vîndute la Piața Centrală (VIDEO)

O femeie în vîrstă de 36 de ani a nimerit în vizorul oamenilor legii după ce şi-a expus spre vînzare produse cosmetice cu semne evidente de contrafacere şi cu folosirea unor mărci comerciale renumite, notează NOI.md.

Aceasta a fost depistată la o tarabă de pe teritoriul Pieţei Centrale. La solicitările poliţiştilor de a prezenta actele de provenienţă a produselor cosmetice, femeia se încurca în declaraţii. Astfel, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, ea a fost condusă la Inspectorat pentru documentare, iar produsele cosmetice, de parfumerie şi de igienă, în valoare totală de 8000 de lei, au fost ridicate conform procedurii.

Conform primelor inevestigaţii desfăşurate, produsele respective ar fi fost contrafăcute, pe care au fost aplicate mărci renumite de talie internaţională, fiind depozitate pînă la decizia instanţei de judecată. În acest context, forţele de ordine urmează să stabilească circumstanţele privind originea produselor, precum şi persoanele implicate în acest caz.

Deocamdată femeia riscă o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 3000 de lei.

Poliţia capitalei recomandă procurarea produselor doar din magazinele autorizate.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load