X 
Cutremure stiri: 502

Dodon: Problemele din cadrul PSRM sînt ținta unui scenariu extern

4 iun. 2013,, 18:08   Politică
4031 2
Foto : noi.md
Liderul socialiștilor, Igor Dodon, susține că actualele problemele interne ale fracțiunii fac parte dintr-un scenariu bine chibzuit al unor forțe politice din afara Partidului. Acesta a evitat deocamdată să dezvăluie nume, notează NOI.md.

Președintele PSRM susține că, pe parcursul ultimilor 4-5 luni, a fost supus mai multor presiuni politice. ”Pe 9 februarie curent, la o emisiune în direct am fost sunat de un membru de partid, deputat în Parlament, care mi-a spus foarte clar: șeful a rugat să-ți transmit că, dacă ai să procedezi tot așa, partidul va fi distrus și vei avea probleme mari pe intern. Au avut ca scop să ne impună să susținem actuala guvernare”, a specificat Igor Dodon.

Nedorind să-și schimbe poziția, liderul PSRM susține că forțele interesate din afara Partidului Socialiștilor au început prin diferite metode să favorizeze crearea diferitelor grupe de influență în interiorul fracțiunii. „Pe parcursul ultimelor luni, Crîlov și Ambraciuc au încercat prin diferite metode să ne impună să nu votăm demiterea Guvernului Filat și să votăm investirea în funcție a lui Leancă. Acesta este de fapt un scenariu. Dacă nu se opresc ăștia cu scenariul, voi veni și cu nume”, a precizat Igor Dodon.

Menționăm că, în urma ședinței de astăzi a Consiliului republican al PSRM, au fost excluși din componența Comitetului executiv al partidului Valentin Crîlov și Veronica Abramciuc. Crîlov a fost demis și din funcția de secretar al executivului Partidului Socialiștilor. Tot astăzi, Crîlov l-a îndemnat pe liderul PSRM să părăsească rîndurile socialiștilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum considerați : Stabilirea supremației legilor si a altor documente al EU asupra legislatiei interne a Republicii Moldova se referă la problema privind caracterul suveran și independent al statului moldovenesc?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав