Tatăl Jannei Friske l-a învinuit de moartea interpretei pe fiul ei

Tatăl Jannei Friske l-a învinuit de moartea interpretei pe fiul ei

Tatăl regretatei cîntărețe ruse Janna Friske, Vladimir Kopîlov, l-a făcut pe nepotul său vinovat de moartea interpretei, transmite postul de televiziune REN TV.

El a făcut această declarație, referindu-se la soțul lui Friske, prezentatorul TV Dmitri Șepelev, sub a cărui tutelă se află Platon.

„Ce drept are el să-l ia pe Platon de la rude? Este sîngele nostru. Din cauza lui Platoșka, ne-am pierdut fiica. Și el ne-a mai luat copilul”, a spus Kopîlov.

Friske a murit de cancer la creier în iunie 2015. Potrivit postului de televiziune, interpreta  ar fi aflat despre boală în timpul sarcinii.

Primul canal a lansat un maraton de caritate în sprijinul cîntăreței. După moartea ei, Rusfond a acționat în judecată rudele artistei, solicitînd elucidarea sorții banilor care au fost colectați pentru tratamentul interpretei și nu au fost cheltuiți.

Janna Friske a fost solistă a formației „Blesteașcie” în anii 1996-2003, după care și-a început cariera solo. De asemenea, ea a interpretat cîteva roluri în cinematografie, jucînd în filme precum „Rondul de noapte”, „Rondul de zi” și „Ce discută bărbații”.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load