Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

O expoziție pentru copii și viitoare mămici s-a deschis la Chișinău. VIDEO

30 mai. 2013,, 15:03   Societate
3170 0
Foto : noi.md
O adevărată sărbătoare pentru copii și părinții lor a devenit la Chișinău cea de-a 3-a ediţie a Expoziţiei-festival de mărfuri şi servicii pentru copii şi viitoarele mame Kid’s Expo. Peste 70 de companii din Moldova și Turcia și-au prezentat aici produsele: îmbrăcăminte și încălțăminte, alimente pentru copii, produse de igienă, jucării și literatură pentru copii.

Pe lîngă expozanții bine-cunoscuți vizitatorilor, în acest an sînt prezentate și noi companii și produse pentru care expoziția a fost punctul de plecare al relației cu cumpărătorii din Moldova.

În afară de varietatea de produse pentru copii, la dispoziția tinerilor vizitatori au fost puse terenuri de joc și de concert, diverse mini-lecții despre subiecte fascinante, ateliere pentru fabricarea diverselor machete, zone de joacă, precum și un centru de consultanță pentru părinții lor.

La 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită în cadrul expoziției printr-un mare concert și cu un tort imens, din care vor fi serviți toți participanții.

Expoziția va fi deschisă pentru public pina la 2 iunie 2013 la Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo"



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?