X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4017

În perioada 3-5 iunie, în Chișinău, Comrat și Tiraspol va avea loc o misiune austriacă pentru studierea pieței din Moldova

28 mai. 2013,, 13:31   Economie
2575 0
Foto: ziare.com
O misiune austriacă pentru studierea pieței din Republica Moldova se va desfășura în perioada 3-5 iunie, în Chișinău, Comrat și Tiraspol. Potrivit unui comunicat al ambasadei Austriei în Moldova, cu reședința la București, pe 3 iunie în Chișinău va avea loc Forul Economic Austria – Moldova, la care urmează să participe consilierul comercial al ambasadei Austriei în Moldova, Rudolf Lukavski, vicepreședintele Camerei Econimice a Austriei, Richard Schenz, ministrul Economiei al RM, Valeriu Lazăr, directorul executiv al Organizației pentru atragerea investițiilor și promovarea exportului din Moldova, Denis Jelimalai, președintele Camerei de Comerț și Industrie Gheorghe Cucu.

În cadrul forului vor fi prezentate 13 firme din Austria din diverse domenii de activitate, care sînt interesate în dezvoltarea cooperării cu parteneri din Moldova. De asemenea, sînt preconizate întrevederi bilaterale de afaceri. În Comrat și Tiraspol Forul Economic Austria – Moldova se va desfășura pe 4 iunie.

De menționat, că Austria este unul din cei mai importanți investitori în Europa de Sud-Est. În Moldova, investițiile austriece depășesc 100 de milioane de euro. Volumul exportului austriac în Moldova, în anul 2012, s-a dublat, constituind 67 mil. euro. Mărfurile și serviciile austriece sînt caracterizate prin calitate înaltă și inovații.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?