X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Trupa DDT a evoluat în fața publicului chișinăuian ©

24 mai. 2013,, 14:23   Showbiz
4243 0
Foto : noi.md
Pe 22 mai, la Palatul Național, trupa DDT, îndrăgită de către mulți locuitori ai Chișinăului, a prezentat un concert. După cum s-a dovedit, nici vîntul puternic, nici ploaia torențială nu i-au putut împiedica pe admiratorii trupei să ajungă la timp la concert.

Ultima dată, Iuri Șevciuk și DDT au evoluat la Chișinău cu aproximativ 8 ani în urmă pe stadion, într-un format obișnuit de concert rock, cu o scenă mare și un număr mare de spectatori. Însă, de data aceasta, trupa și-a surprins fanii cu un program nou numit "Solinik" (Recital), cu o mulțime de instrumente de suflat, cu sunet și lumină de calitate foarte înaltă.

Concertul a început destul de neobișnuit. Iuri Șevciuk, în loc de salut, a mers încet prin sală, recitînd o poezie proprie, apoi s-au stins luminile, el a luat chitara și a început să cînte despre dragoste, război, Patrie, copii și pace.

Concertul a trezit diferite emoții. Acolo au fost de toate: și veselie, și tristețe, și dans, și lacrimi... A surprins plăcut și evoluția solistei Julia Romanova, care a interpretat o compoziție minunată în stil folk, uimind spectatorii cu vocea sa.

Publicul recunoscător a aplaudat îndelung, determinîndu-l pe Iuri Sevciuk să mai cînte încă aproximativ 30 de minute.



0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?