X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4060

Experții au confirmat: Andrei Panin a fost ucis (Video)

24 mai. 2013,, 09:59   Showbiz
10623 0
Foto: aif.ru
"Actorul Andrei Panin a fost totuși ucis, pentru că leziunile care au provocat moartea artistului nu puteau fi accidentale, nici singur nu și le-ar putea provoca”, - anunță presa rusă cu referire la sursele apropiate de organele de anchetă. Aceasta este concluzia la care au ajuns experții care au examinat cadavrul artistului.

Potrivit datelor preliminare, în seara fatală Panin a invitat pe cineva în apartamentul său, unde au consumat alcool. Cei doi ar fi avut o discuţie aprinsă care a degenerat într-o încăierare mare. Astfel, oaspetele l-a bătut pe Panin cu tot ce i-a căzut la îndemînă. Întregul apartament a fost stropit de sînge, peste tot erau aruncate bucăți de mobilier și sticle sparte.

- A fost bătut cu obiecte contondente dure. Picioare din lemn de scaune și taburete. Precum și cu sticle – susțin experții. Ei au spus că în rănile lui Panin au fost găsite cioburi de sticlă care au nimerit acolo în urma impactului. De asemenea, Panin a suferit cel puțin trei leziuni grave la cap. Actorul avea multiple fracturi ale craniului, o leziune cerebrală gravă, vînătăi pe degete și vînătăi pe genunchi.

Apropo, Panin avea oase foarte subțiri ale craniului. Totuși aceasta nu a influențat rezultatul tragic: la asemenea lovituri nu ar fi rezistat nici un fel de oase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?