Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Continuă CONTROALELE în jurul Aeroportului. Motivul e același

23 mai. 2017,, 10:36   Societate
1933 0

Inspectorii Agenţiei Naţionale Transport Auto, sub egida Ministerului Transporturilor, continuă controalele în regiunea Aeroportului Internaţional Chişinău.


Aceștia identifică şi sancţionează taximetriştii care activează ilegal sau cu abateri de la legislaţie, notează NOI.md. Anterior, astfel de controale au mai avut loc, mai mulți taximetriști fiind amendați pentru că activau ilegal.

Pînă la această oră au fost întocmite trei procese contravenționale pentru lipsa certificatului de competență profesională și lipsa plăcuței de înmatriculare pe fond de culoare galbenă, al controlului tehnic și medical.

Anterior, premierul Filip s-a referit la fenomenul transportului ilicit de pasageri, în special în ceea ce priveşte serviciile de taxi. Prim-ministrul a solicitat instituțiilor de resort să prezinte propuneri concrete în vederea aducerii în albia legală a activităţii taximetriştilor, inclusiv prin revizuirea cadrului de reglementare.

Premierul a vorbit despre situaţia care s-a creat la Aeroportul Internaţional Chişinău în timpul ninsorilor abundente din aprilie. „Taximetriştii puneau tarife de la 300 pînă la 500 de lei. Erau oameni care nu aveau aceşti bani şi au fost nevoiţi să stea blocaţi acolo”, a menţionat Pavel Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?