Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4071

Reșetnicov: Demiterile nu trebuie să se oprească la miniștrii PL

17 mai. 2013,, 09:00   Politică
6104 3
Foto: hotnews.md
Deputatul comunist, Artur Reșetnicov, salută demiterea celor doi miniștri liberali, Anatol Șalaru și Mihai Moldovanu, dar și a șefului Moldsilva, Ion Cebanu. Solicitat de NOI.md, deputatul PCRM a spus că demiterile nu trebuie să se oprească la acești miniștri.

“Dacă e să privim pe domenii, este un dezastru faptul că s-a cheltuit mai mult de un miliard pentru reparația drumurilor. Probabil, a fost împărțit și furat. Aceste demiteri nu ne miră și nu trebuie să fie oprite aici. Republica Moldova are nevoie de alegeri ca să fie ales viitorul parlament, care va avea mandatul poporului și va numi un guvern”, a spus Reșetnicov.
De asemenea, deputatul a specificat că există puține șanse de a fi numit noul guvern.

“Dacă am judeca după înțelegerea unui om normal, nu ar fi șanse pentru ca cei care au guvernat pînă acum să creeze un guvern nou după ce au guvernat în mod abuziv. Am auzit învinuiri de atacuri raider, de scheme de delapidare a fondurilor publice”, a spus Reșetnicov.

Deputatul nu crede că, în cazul în care guvernul nu va fi investit, criza se va aprofunda. “În situația unor astfel de crize, alegerile sînt ca un tratament. Alegerile anticipate vor pune punct crizei politice în toate sferele din Republica Moldova”, a conchis Reșetnicov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?