Premierul și un grup de antreprenori au vizitat trei companii cehe

Premierul și un grup de antreprenori au vizitat trei companii cehe

Prim-ministrul Republicii Moldova, Pavel Filip, și o delegație de oameni de afaceri din Moldova au vizitat trei companii cu renume din Cehia în domeniul ingineriei și iluminatului stradal.

Vizita a avut drept scop atragerea investițiilor cehe și schimbul de experiență, relatează NOI.md.
 
Astfel, delegaţia condusă de Pavel Filip a avut ocazia să se documenteze despre activitatea unei companii de inginerie din Republica Cehă cu sediul în Plzen, care oferă servicii de la schița inițială, prin concept, proiectare, calcul și testare, pînă la producția de piese și produse prototip pentru transportul auto, feroviar şi aviatic.
 
În contextul semnării Memorandumului de înţelegere cu privire la colaborarea în domeniul eficienţei energetice şi a altor domenii conexe, semnat între Republica Moldova şi Republica Cehia, delegaţia a vizitat o întreprindere specializată în domeniul iluminării publice conform conceptului „smart city”. Compania se ocupă de proiectarea şi dezvoltarea propriilor sisteme de control inteligent pentru iluminat, care asigură o distribuție de lumină adecvată pentru fiecare situație.
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load