Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Chitoacă a primit o invitație VIP la concertul formației „Liubă”

4 mai. 2017,, 14:46   Societate
2453 0

Consilierii muncipali din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, i-au făcut un cadou primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, după conferința pe care a susținut-o acesta cu privire la subiectul parcărilor cu plată.

Astfel, socialiștii i-au dăruit bilete VIP la concertul formației „Liubă” și Alexandru Marșal, care va avea loc pe 7 mai în PMAN.

„Pentru că iubiți foarte multă această formație, vă oferim ocazia unică, nu doar în garaj să dansați cu discuri de frînă, dar și să vizitați concertul live.” – a spus consilierul Vitalie Mucan.

Primarul a refuza invitația și a părăsit sala de ședință. La 7 mai, sub patronajul lui Dodon, Trupa Liubă și interpretul Aleksandr Marshal vor cînta în Piața Marii Adunări Naționale.

Amintim că anterior au apărut cîteva filmulețe de la o petrecere din garajul Primăriei, unde Dorin Chirtoacă, împreună cu mai mulți funcționari ai municipalității se distrează pe ritmurile formației „Liubă”.

UNIMEDIA amintește că în această săptămînă socialiștii i-au adus mămăligă și pește, făcînd aluzie la gluma făcută de liderul PL, Mihai Ghimpu, pe seama pachetului primit de ministrul Transporturilor, în baza imaginilor în care a fost reținut. Anterior, fracțiunea Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău i-a dăruit o cupă cu glod, apoi cizme de cauciuc.




0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?