X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Fanii lui George Michael i-au adus un ultim omagiu

2 mai. 2017,, 02:00   Externe
3291 0

Sute de fani veniți din mai multe părți ale lumii i-au adus un ultim omagiu lui George Michael, duminică seara, în apropiere de Londra, într-o ceremonie comemorativă pe care au organizat-o singuri, conform AFP.

Fanii și-au omagiat idolul în biserica din micuța localitate Bushey, la nord-vest de Londra, unde solistul a mers la liceu și unde l-a întîlnit pe Andrew Ridgeley, alături de care a înființat grupul Wham!.

Fundalul muzical al ceremoniei a fost asigurat de unele dintre cele mai cunoscute piese ale cantautorului englez care a vîndut peste 100 de milioane de albume, printre care 'Jesus to a Child' și 'Wake Me Up Before you Go Go'. În aceeași seară fanii au organizat și un priveghi la pubul Three Crowns, localul unde s-a format grupul Wham!.

"Am fost mereu un fan și am hotărît că trebuie să fac ceva pentru cel care a făcut atît de multe pentru noi", a mărturisit Tracey Wills, fondatoarea fanclubului George Michael. "George și-a lăsat amprenta asupra multor oameni și trebuia să facem ceva. Mi-aș fi dorit ca și familia lui să fie aici, pentru a vedea", a adăugat ea.

George Michael, pe numele său real Georgios Kyriacos Panayiotou, a încetat din viață la 25 decembrie, în vîrstă de 53 de ani, din cauza unei cardiomiopatii dilatative cu miocardită (o slăbire a mușchiului cardiac) cumulată cu o steatoză hepatică (ficat gras). El a fost înmormîntat la sfîrșitul lunii martie în nordul Londrei, după o mică ceremonie privată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?