X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Inspectoratul General de Carabinieri a adus un omagiu camarazilor căzuți în războiul de pe Nistru

2 mar. 11:30   Societate
1494 0

Astăzi, la 32 de ani de la conflictul armat de pe Nistru din anul 1992, Inspectoratul General de Carabinieri a adus un omagiu celor care și-au sacrificat eroic viața pentru apărarea integrității teritoriale și independenței Republicii Moldova.

”O liniște de două minute este păstrată de 2 Martie în memoria camarazilor căzuți pe cîmpul de luptă. Curajul lor, continuă să inspire o mie de inimi vii, iar astăzi reflectăm asupra abnegației absolute a acestor eroi.

Începem ziua cu depuneri de flori la monumentele eroilor carabinieri, în semn de recunoștință pentru devotamentul lor și pentru prețul pe care l-au plătit pentru libertatea noastră. Ulterior, conducerea Inspectoratului General de Carabinieri se va alătura Marșului memoriei și altor activități de comemorare organizate de Ministerul Afacerilor Interne.

2 Martie - o zi dedicată recunoașterii veteranilor noștri, membrilor serviciului activ, rezerviștilor și membrilor familiilor care au suferit alături de ei. Împreună aducem un omagiu celor care au contribuit la istoria noastră, marcînd-o cu devotament și sacrificiu. Cu respect și recunoștință”, se arată într-un comunicat al Inspetoratului.


4
0
0
3
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?