X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Ioniţă despre urmărirea penală intentată de CNA: "Nu mă uimeşte"

8 mai. 2013,, 16:59   Politică
3875 2
Foto: unimedia.info
Deputatul PLDM, Veaceslav Ioniţă, consideră cauza penală intentată de Centrul Naţional Anticorupţie drept o acţiune politică. Ioniţă spune că anunţul nu l-a surprins și menționează că nu a fost informat de către CNA despre dosarul penal. "Nu cunosc nimic, absolut nimic. Unicul lucru pe care pot să vi-l spun e că este un dosar politic şi nu mă uimeşte. Nici nu ştiu ce să zic: să mă bucur sau să mă întristez. Nu am nici cea mai vagă idee despre ce este vorba", a declarat Ioniţă pentru Adevărul.

Potrivit lui, cauza penală este încă o încercare a Partidului Democrat de a tensiona situaţia politică din ţară. "Este o continuare a acţiunilor politice îndreptate împotriva anumitor structuri şi era de aşteptat, ţinînd cont de modul în care se desfăşoară lucrurile în ultima perioadă în această ţară. Ştiam că trebuia să mai fie atins cineva. Nu e doar o acţiune îndreptată împotriva mea, ci se încearcă a băga isteria în societate şi a tensiona situaţia", a mai spus liberal-democratul.

"Sper că toată mizeria se va termina în scurt timp şi pînă la urmă o să avem un CNA corect, independent", a conchis Veaceslav Ioniţă.

Ofiţerii CNA au dispus începerea urmăririi penale în două cauze penale pe faptul abuzului de serviciu, în cadrul cărora figurează deputaţii Valeriu Streleţ şi Veaceslav Ioniţă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?