X 
Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4058

Motivul scandalului de pe Aeroportul Chișinău

3 apr. 2017,, 15:55   Capitala
2983 0

Poliția de Frontieră vine cu precizări referitoare la incidentul de pe Aeroportul Chișinău petrecut ieri, 2 aprilie, cu implicarea unei pasagere de pe cursa Chișinău- Veneția.

Potrivit oamenilor legii, moldoveanca nu se conforma cerințelor de îmbarcare a pasagerilor, pe motiv că ar avea surplus de bagaj pe care nu l-a înregistrat și nu dorea să-l achite, relatează NOI.md.

Oamenii legii sosiți la fața locului au încercat rezolvarea conflictului creat pe cale amiabilă. Femeia însă nu a vrut să se conformeze cerințelor agenților companiei de a părăsi autocarul și de a remodela bagajele pentru a corespunde normelor stabilite. Mai mult, aceasta a început să strige și să folosească cuvinte necenzurate la adresa reprezentanților companiei.

Oamenii legii i-au cerut pasagerei să coboare din autocar, astfel încît căpitanul aeronavei anunțase deja că persoana în cauză nu va fi primită la bordul avionului, indiferent dacă va înregistra bagajul sau nu. Polițiștii au fost nevoiți să aplice forța fizică pentru a scoate pasagera din autovehicul și restabili ordinea publică.

Moldoveanca s-a ales cu proces verbal pentru încălcarea regulilor de regim în punctul de trecere aeroportuar, achitînd pe loc o amendă de 300 de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?