Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

PPRM către guvernanți: Voi vă certați, pe fermieri îi ruinați

23 apr. 2013,, 17:41   Societate
3566 0
Foto: point.md
Mai mulți membri ai Partidului Popular din Republica Moldova au protestat astăzi la sediul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare. Aceștia au îndemnat conducerea țării să termine certurile politice și să soluționeze problemele agricultorilor.

Protestatarii au spus că agricultorii nu mai pot suporta tradiționalele probleme apărute în toiul lucrărilor de primăvară, în special accesul la credite şi subvenţii și preţul la seminţe și combustibil, au menționat aceștia.

“Guvernul stopează activitatea ţăranului. Întoarceţi-vă cu faţa la producătorii agricoli! Faceţi legi bătute în cuie, în folosul fermierilor, dar nu a oligarhilor”, a specificat președintele Organizației teritoriale Dubăsari a PPRM, Grigore Racu.

În cazul în care Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare nu va lua măsurile cuvenite, PPRM susține că va organiza și pe viitor proteste similare. În opinia protestatarilor, agricultura trebuie să devină pilonul relansării economiei țării, iar autoritățile centrale – să conștientizeze acest lucru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?