X 
Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

PDM îl pune pe gînduri pe Dorin Chirtoacă

20 apr. 2013,, 19:54   Politică
19464 9
Foto: culiuc.com
Partidul Democrat este în căutarea unui candidat pentru funcția de primar al Chișinăului în alegerile din 2015. O rezoluție în acest sens a fost adoptată sîmbătă, 20 aprilie la Forumul Organizația municipale Chișinău a Partidului Democrat din Moldova.

Documentul se referă la sarcinile care trebuie rezolvate, astfel încât partidul să cîștige alegerile din 2015.

Președintele organiației municipale Chișinău a PDM, Pavel Filip, a declarat că pentru a realiza acest lucru, este nevoie de a consolida echipa. "Munca cea mai grea este încă înainte. Fiecare al treilea locuitor al țării trăiește în capitală, așa că trebuie să trecem la treabă", a declarat Pavel Filip, care este și ministru al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor în exercițiu. El a mai spus că cetățenii sînt nemulțumiți de activitatea Primăriei Chișinău: drumurile sînt proaste, nu sînt suficiente locuri de parcare, in Primărie sînt numeroase cazuri de corupție, ceea ce generează o lipsă totală de încredere. "Nu se poate continua așa. PDM - iată soluția pentru Chișinău", spune Pavel Filip.

Președintele Partidului Democrat, Marian Lupu, a declarat că orașul Chișinău are nevoie de proiecte de dezvoltare în toate domeniile pentru a imbunătăți viața de zi cu zi a oamenilor. Iar pentru asta PDM ar trebui să tindă spre diversitate, să fie mai puternică. Referitor la negocierile cu privire la alegerea unui nou guvern liderul democraților a declarat că este în continuare de părerea că Republica Moldova are nevoie de un guvern cu oameni care nu s-au compromis și tind să urmee calea integrării europene.

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a declarat că partidul a încercat întotdeauna să fie o punte de legătură între cele două extreme, care divizează societatea și fac apel la ură și dușmănie. "Avem nevoie de stabilitate. Noi trebuie să creăm condiții pentru ca oamenii să trăiască mai bine, ca tinerii să nu plece peste hotare ", a spus politicianul.

Rezoluția adoptată prevede, de asemenea, identificarea de candidați pentru primăriile suburbane ale Chișinău și deputați în parlament din circumscripția Chișinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?