X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Guțu vorbește despre diamantele dăruite de Ghimpu

15 apr. 2013,, 17:59   Politică
14254 4
Foto: unimedia.info
După ce liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că i-a dăruit Anei Guțu un colier cu diamante, astăzi, parlamentara a povestit cum a ajuns în posesia acestora. În cadrul unei emisiuni la PublikaTV, Guțu a spus că acesta a fost un cadou oferit din partea întregii fracțiuni parlamentare cu ocazia aniversării a 50-a, relatează NOI.md.

“Anul trecut, cînd am împlinit 50 de ani, eu am organizat prezentarea cărților mele, cinci la număr, mi-am invitat colegii de partid. În invitații nu am indicat că este ziua mea de naștere. Spre surprinderea mea, au venit foarte mulți colegi de partid. Nu m-am așteptat. A fost un cadou. Este vorba despre o pereche de cercei cu perle. E adevărat că au niște pietricele, probabil sînt diamante”, a dezvăluit Ana Guțu.

Totodată, aceasta s-a întrebat “cît de corect ar fi ca fiecare dintre noi să meargă și să solicite de la cineva să-i întoarcă cadoul oferit”. „Este josnic”, a conchis Guțu.

Anterior, liderul PL, Mihai Ghimpu, a spus că i-a dăruit Anei Guțu diamante, iar aceasta l-a trădat. Asta după ce Guțu, împreună cu alți 7 deputați din PL și alte persoane cu funcții de răspundere, au creat Consiliul Reformator al PL, care solicită numirea unui alt lider de partid și continuarea negocierilor privind crearea AIE-3.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?