Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ghimpu aduce noi acuzații dure la adresa lui Filat

12 apr. 2013,, 12:53   Politică
12113 6
Foto: noi.md
Liberalul Mihai Ghimpu susține că liderul PLDM, Vlad Filat, lucrează intens cu unii deputați din PL pentru a-i convinge să-l voteze la funcția de premier. Declarația a fost făcută după ședința Parlamentului, relatează NOI.md.

"Am înţeles că se lucrează intens cu deputaţii din PL. Asta înseamnă că e FSB-ul cu mîna lui Filat. Însă acest vot al colegilor mei nu va da nimic, doar va compromite partidul, e ceea ce vrea Rusia. Totuşi, semnătura îmi aparţine mie, eu sînt omul care reprezint partidul şi nu voi pune ştampilă pe niciun document. Eu rămîn fidel principiilor mele. Îmi pare rău şi din istorie ştim că poporul a fost trădat. Eu am mandatul congresului şi lupt împotriva mafiei şi a corupţiei", a precizat liderul PL.

Cu referire la eventualul vot al liberalei Ana Guțu pentru candidatura lui Filat, Ghimpu a spus că aceasta riscă să fie exclusă din rîndul partidului în cazul în care acest lucru se va întîmpla.

"Statutul nu permite aşa ceva, toţi trebuie să respecte normele partidului. O voi exclude şi pe Ana Guţu, şi pe alţii care vor vota pentru Filat. Mandatul însă nu i-l voi putea lua", a menţionat Ghimpu.

La rîndul său, liderul fracțiunii PLDM, Valeriu Streleț, a declarat că “în torentul declarațiilor nebuloase ale domnului Ghimpu s-a mai înscris una”, menționînd că este foarte greu de comentat aceste declarații.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?