X 
Transnistria stiri: 1408
Preşedintele stiri: 4073

Topul celor mai bogați cîntăreți: Sir Paul McCartney, pe primul loc cu o avere de aproape 800 de milioane de euro

12 apr. 2013,, 10:53   Showbiz
2617 0
Foto : topnews.in
Deși pentru artiștii aflați la început de carieră banii cîștigați din muzică nu sînt întotdeauna suficienți pentru un trai satisfăcător, cei cu ani de experiență în domeniu și numele pe lista Roll Hall of Fame se pot mîndri cu sume sonore. În această categorie intră Sir. Paul McCartney, a cărui avere este estimată la 680 de milioane de lire, situîndu-se astfel pe prima poziție în topul celor mai bogați artiști din Marea Britanie și Irlanda. În clasamentul celor ce nu depășesc vîrsta de 30 de ani, poziția fruntașă este ocupată de Adele, proaspătă cîștigătoare a unui premiu Oscar pentru soundtrack-ul “Skyfall“. Cifrele au fost dezvăluite de către Sunday Times.

Cele mai populare nume din industria muzicală se regăsesc, așa cum era de așteptat, pe lista celor mai bogați artiști. Nu ne surprinde, astfel, că Paul McCartney și soția sa, Nancy Shevell, au o avere estimată la aproape 700 de milioane de lire. U2, deși nu a mai lansat niciun album din 2009, se clasează în topul publicat de Sunday Times pe poziția a 3-a, cu 520 de milioane de lire, cu șanse mari să rămînă în top 5 și anii următori considerînd intențiile formației de a reveni anul acesta cu noi compoziții. Clasamentul nu îi omite nici pe Sir Elton John, Mick Jagger sau Sting, prezenți și în topurile publicate în anii anteriori.

În fruntea clasamentului tinerilor artiști se află Adele, cu o sumă estimată la 30 de milioane de lire. Pozițiile următoare sînt completate de Cheryl Cole și Leona Lewis, ambele foste concurente în emisiuni ce descoperă tinere talente. Din top nu lipsesc nici Katie Melua, o artistă extrem de îndrăgită de publicul britanic, și Jessie J, jurat în concursul The Voice UK.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?