Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

McCain le-a mărturisit prankerilor că în Senat au venit vremuri grele

16 feb. 2017,, 11:00   Externe
2800 1

Într-o conversație cu prankerii Vladimir Kuznețov (Vovan) și Alexei Stoliarov (Lexus), John McCain a recunoscut că va face totul pentru a menține sancțiunile antirusești.

Cu toate acestea, în opinia lui, după învestirea lui Donald Trump în funcția de președinte al SUA, în Senatul american au venit vremuri grele.

- Sînt surprins că după conversația cu Putin nu au fost lansate comentarii cu privire la sancțiuni. Dar totuși, amice, eu nu pot prezice nimic, a spus politicianul. Cred că Tillerson (secretarul de stat al SUA), cu toate că a fost o perioadă prietenul lui Putin, trebuie să fie foarte atent din cauza procesului aprobării lui (în Senat – nota red.). Cred că el va fi foarte atent. De asemenea, știu că generalul Mattis (șef al Pentagonului) este pentru sancțiuni, iar el este foarte influent, după cum știți.

Anterior prankerii Alexei Stoliarov și Vladimir Kuznețov au confirmat că au reușit să facă o farsă la telefon senatorilor americani, cunoscuți pentru declarațiile lor antirusești. Vovan si Lexus au reușit să-i facă pe John McCain și Lindsey Graham să mărturisească despre sancțiuni.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?